“Koffie to Go”, meer dan alleen koffie

Sinds het uitbreken van de coronacrisis deelt Het Kruispunt Nijmegen buiten koffie uit. Onze kapel is helaas te klein om het aantal bezoekers op anderhalve meter afstand te kunnen verwelkomen. We zijn begonnen met onze koffiekar in het Kronenburgerpark.

Sinds het najaar van 2020, de tweede lockdown, delen we koffie/thee en soep uit voor de Titus Brandsma Kapel. Daarna gaan we, als het weer het toelaat, nog met de koffiekar door de stad.

Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar de kapel voor een bakkie koffie, een praatje en wat gezelligheid. De straatpastor, de coördinator en verschillende vrijwilligers zijn aanwezig voor een luisterend oor.

De laatste maanden hebben verschillende mensen aangeboden wat lekkers te maken om aan onze bezoekers uit te delen. Dat waren heel verschillende dingen: broodje hamburger, zelfgemaakte soep, Indonesische maaltijden, uitsmijters, zelfgemaakte chocolade brownies en Buddha Bowl.

Op de foto’s een kleine impressie van de sfeer en traktaties bij onze Koffie to Go. Klik op een foto groter te bekijken.