Verlenging contract tweede pastor

In februari van dit jaar werd Rozanne van der Veur tijdelijk aangesteld als tweede geestelijk verzorger naast onze straatpastor Lucy Geertman. We zijn blij met haar inzet en gelukkig hebben we haar contract kunnen verlengen tot 1 februari 2021.

Vanwege de sluiting van de kapel door het coronavirus zijn Rozanne en Lucy nu vooral te zien op straat waar zij regelmatig rondgaan met de koffiekar. Een vast beginpunt is het Kronenburgerpark bij de geitenweide, waar vooral de vaste bezoekers van Het Kruispunt elkaar treffen. Daar wordt samen koffie/thee gedronken met wat lekkers erbij en er wordt met elkaar bijgepraat. Enkele van de vaste vrijwilligers van Het Kruispunt zijn daar ook vaak bij aanwezig.

Daarna lopen Lucy en Rozanne met de goedgevulde koffiekar een ronde door de stad, om op verschillende plekken koffie uit te delen en een praatje te maken met dak- en thuisloze mensen. We hopen in het najaar weer de vertrouwde activiteiten van Het Kruispunt op te starten. Het is nog even afwachten per wanneer, maar de ronde met de koffiekar blijven Lucy en Rozanne ook zeker doen als vast onderdeel van Het Kruispunt.