Nieuwe coördinator bij het Kruispunt

Mijn naam is Geo Timmerman. Ik ben 40 jaar en woon sinds een paar jaar in Nijmegen.

Ik heb gestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en heb 15 jaar in Amsterdam gewerkt in de mode-industrie.

Toen ik een paar jaar geleden naar Nijmegen verhuisde wilde ik mijn leven een andere wending geven. Ik wilde meer diepgang en “mensen helpen”. Ik ging mij eerst oriënteren en vond vrijwilligerswerk bij muziektheatergroep “KomOp” in Groesbeek. Zij richten zich op verstandelijk en lichamelijk beperkte mensen. Tegelijkertijd werd ik vrijwilliger bij Het Kruispunt voor de zondagse vieringen. Bij Het Kruispunt vond ik een leuke groep mensen met wie ik meteen een klik had. Ik hielp ook mee met andere activiteiten en leerde zo het werk met dak- en thuisloze mensen goed kennen.

Ik besloot om Social Work te gaan studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en zit alweer in het derde leerjaar. De afgelopen 2 jaar heb ik gewerkt in Druten bij ’s Heerenloo met mensen die een ernstige verstandelijke beperking hebben.

Per 1 april ben ik begonnen als coördinator bij Het Kruispunt. Het was erg leuk om bekende gezichten te zien tijdens mijn eerste dagen. Ik voel mij zeer welkom. Sommige bezoekers waren mij na twee jaar nog niet vergeten.

Ik wil graag een toegewijde en enthousiaste coördinator van Het Kruispunt zijn. Voor haar bezoekers en zeker ook voor de vrijwilligers. Het laagdrempelige karakter van Het Kruispunt waarbij menselijke diversiteit wordt omarmd, iedereen is welkom, is iets waar ik mij voor wil inzetten en waarbij ik me thuisvoel. Tevens wil ik bijdragen aan en mij inzetten voor de gezellige en huiselijke sfeer die Het Kruispunt biedt aan haar bezoekers. Het Kruispunt is écht een plek waar mensen zich thuis kunnen en mogen voelen.

Ik hoop gauw een keer persoonlijk kennis te kunnen maken met iedereen. Dit kan natuurlijk ook bij de “Koffie to Go” bij de Titus Brandsma Kapel.

Geo Timmerman

Tel: 06 – 344 566 50

Mail: geo@kruispuntnijmegen.nl